Civil szervezetek

Az 1980 óta folyamatosan működő Horgászegyesület a településhatárokon belül elhelyezkedő hobby tó révén biztosít lehetőséget a sporthorgászatra Homokszentgyörgyön. Az önkéntes munka keretében karbantartott környezet nyújt kikapcsolódást, és megfelelő lehetőségeket helyben a sportág szerelmeseinek.

 

Tevékenységi köre: hobby horgászat

Elnök: ifj. Gazda József

7537 Homokszentgyörgy, Kossuth L. u. 148.

A Sport Egylet célkitűzése az alapszabályában meghatározottak szerint, a település lakosai számára szabadidő eltöltésére alkalmas sportrendezvények szervezése és lebonyolítása. Az SE nyitott minden sporttevékenység iránt, együttműködik más egyesületekkel és szervezetekkel, versenyeket szervez, valamint részt vesz azokon. Jó kapcsolatot ápol a települési Önkormányzattal, intézményekkel, egyéb szervezetekkel.

Tevékenységi köre: labdarúgás

Elnök: Kiss András

Telefon: +36 82 487 518

7537 Homokszentgyörgy, Kossuth L. u. 63.

Homokszentgyörgyi SE SFP 2018-19

Homokszentgyörgyi SE jóváhagyó határozat TAO 2018-19

A településen régóta működő csoport fő tevékenysége előadóművészet keretében szórakoztatás nem csupán a lakosság számára, hanem szivesen fogadnak felkéréseket más településekről is. Számos díjat tudhatnak magukénak folyamatosan bővülő repertoárjukkal. Tevékenységük nem csupán fellépéseikben nyilvánul meg, hagyománnyá vált éves rendezvények szervezésében és lebonyolításában közreműködnek, mint a Falunap, Szüreti nap, Mikulás nap, Nyugdíjas Karácsony. Együttműködnek a település más szervezeteivel, intézményeivel, s nem utolsó sorban a lakossággal.

 

Tevékenységi köre: társastánc, szórakoztatás

Elnök: Kern Imréné

e-m@il: hsztgymuvhaz@gmail.com

7537 Homokszentgyörgy, Kossuth L. u. 63.

 

Utoljára frissítve: 2020. 05. 12. 12:09

Fel